Noniin! Eli kuten lupailin, kirjoitan nyt hieman enemmän. Eli siis, pentutoko on alotettu (tosin käyntikertoja on ollut vain yksi kun on ollut niin kovin kylmä!) ja olen yllättynyt siitä, kuinka paljon tuosta jästipäästä löytyy keskittymiskykyä! Kontakti onnistuu erittäin hyvin, tosin vielä pitäisi ottaa paljon enemmän reeniä toisten koirien kanssa. Maahanmeno toimii melkein puhtaasti - vaihtelee päivittäin - ja istuminen nyt on verissä jo kun kuitenkin aina pitää pylly iskeä penkkiin ennen kuin saa ruokaa tai mitään kivaa. Maahanmenoa ollaan kanssa tuota kautta harjoiteltu ja on osoittautunut erittäin toimivaksi metodiksi!

Toisia koiria ei olla niin paljoa nähty, joka on täysin omistajan vika, mutta tätä ruvetaan nyt työstämään. Sen kyllä sanon, että täälläpäin ei tunnu kivoja koiria olevan kovinkaan paljon vaan aina tulee kärhämää tämän meidän itsevarman pennelin kanssa. Mutta, en annan sen lannistaa vaan jatkamme eteenpäin lippu korkealla! Oikeastaan, elämä Ukon kanssa on erittäin helppoa, mitä nyt ei lasketa kynsien leikkuu taisteluita - kyllä, ne on taisteluista mutta pikku hiljaa. Tällä hetkellä leikataan yksi tassu päivässä ja jos tuntuu että menee vielä kamalemmaksi, niin sitten ruvetaan leikkaamaan vaikka vain yksi kynsi päivässä! Mikään kiire ei ole, mutta minä itse en tykkää olla ihan naarmuilla kynsien leikkuun takia.

Jäähyjä ollaan jouduttu ottamaan käyttöön ja sen kyllä huomaa. Vessan ovi ei ole entisensä ja saa nähä milloin tuo tulee siitä läpi!

Ai niin! Rokottautumassa käytiin maanantaina ja tuo testasi eläinlääkäriä! Hyvin heilu koko koira kun tervehti mutta vähän kun piti hampaita katsoa, niin heti oltiin nykimässä päätä pois. Toki, heti kun pää oli pois kynsistä niin jätkällä lähti uusi kehoheilutus. Rokotteet menivät aivan samalla tavalla kuin ennenkin, ilman minkäänlaisia ongelmia ja voi että kun eläinlääkäreillä tuntuu olevan niin kovin taivaallisen makuisia napuja! Pallurat ovat nyt aivan varmasti kunnolla paikallaan - olleet jo pitkään, mutta nyt se on varmaa.

Keksin aivan varmasti jotain lisää illan myöten, mutta pitääpi nyt hipsiä kauppaan.
Sofia & Ukko