No niin! Omistaja oli kotoa ja koiran luota pois noin kolme päivää ja oikein tyylikkäästi tuli viestiä joka päivä, että tule takaisin että tuo rauhoittuu. Noo, enpäs tullut ja sai kotiväki ittekseen pärjätä. Hyvin nuo suoriutuivat, enkä sitä missään vaiheessa epäillytkään. Nyt pitäisi vaan löytää joku suuuuuri pelto ja kiva koirakaveri että tuo pääsisi oikein kunnolla peuhaamaan toisten koirien kanssa.

Kunhan nyt itseäni niskasta kiinni saan, niin laitan kuvia meidän mökkireissusta - Ukko juoksee umpihangessa aivan onskuna lumipallon perässä, kerran teki päällä seisonnankin kun sukelsi hieman liian syvään lumeen - ja ehkäpä näytän kuvan hienoista lumiukoista! Ai niin, tosiaan, muutama hieno liitely kuva toivottavasti on luvassa, lumipallo - tai sen oletettu kohta - kun pitää tappaa joka kerta kun sen lähelle tulee. Tuosta pojasta löytyy tuota ponnahdus voimaa ja voin sanoa että pitelyä tulee olemaan. Tokoilutkin meni tänään kun ohjaaja on kipeänä, joten eikun vaan kotona perusasennon hakemista ja istumista ja maahanmenoa. Istuminen toimii mahtavasti, maahanmeno samoten, mutta luoksetulon kanssa on taas ongelmia. Reeniä, reeniä, kyllä tuo koira osaa mutta kunhan itse ihminenkin muistaisi aina kantaa niitä nameja mukana.

Ai niin, Aamupala juusto + paistettu kanafilee on aivan vastustamaton kombinaatio meidän erittäin jalakkaalle Ukolle. Säkä taitaa nyt jo hipoa sitä 50 senttiä, saa nähdä minkä kokoinn epeli tästä tulee! Nenän käytössä on myös aivan mahtava, tosin vielä kovin hösöilevä mutta pikku hiljaa tuo on ruvennut olemaan paljon tarkempi, eli pitääkin tässä ruveta varmaan kohta harrastamaan nakkisukellusta hangessa niin saisi tuon raasu väsytettyä!

- Sofia & Ukko